nieuws

Breukers baalt: "Het is jammer dat we Feyenoord geen pijn hebben gedaan"

Tim Breukers baalt ervan dat Heracles Almelo het goede spel van de eerste helft niet uit wist te drukken in de score. Na de rust nam Feyenoord het heft in handen en gingen de Rotterdammers er uiteindelijk met de zege vandoor: 0-2.
"De eerste 45 minuten waren prima. We hadden de controle en creëerden veel kansen. Ik vond dat wij de betere ploeg waren. Maar dan is het in een keer klaar. Dan sta je 2-0 achter, een behoorlijke domper. We kwamen met vertrouwen uit de kleedkamer, maar dan valt het ineens andersom. Het is jammer dat we Feyenoord geen pijn hebben gedaan", vertelt de captain na afloop.
Heracles duwde Feyenoord voor de rust met de rug tegen de muur. "Het spel van de eerste helft kostte heel veel energie. Als je dan scoort wordt de wedstrijd heel anders. Dat gebeurde niet en dat is jammer. Hun eerste doelpunt wordt beslist door een standaardsituatie. De manier waarop-ie erin ging is echt kloten. Maar we hadden niet meer de schwung van de eerste helft", vervolgt Breukers.
Breukers houdt een dubbel gevoel over aan het treffen met Feyenoord. "We moeten dat van de eerste helft elke wedstrijd laten zien. Dan ga je tegen het merendeel van de ploegen zeker punten pakken. Maar het gevoel dat overheerst is dat je met lege handen staat. Dat is flink balen", besluit hij.
Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.