Vermist meisje uit Denekamp na urenlange zoektocht gevonden in Nordhorn

Het meisje uit Denekamp dat sinds vanmorgen half tien vermist was, is vanavond rond tien uur door de Duitse politie Nordhorn gevonden.

De toestand van het meisje is nog niet bekend. De Duitse agenten hebben haar meegenomen naar het politiebureau en de Nederlandse collega's ingelicht.

Beelden bekijken

Toen ze nog vermist was, heeft de politie bij alle tankstations in de omgeving de bewakingsbeelden opgevraagd. "We hebben alles uitgeplozen, maar nog steeds geen aanknopingspunt gevonden", zei Kuiphuis rond acht uur in de avond.

Gisteren was het meisje ook al even vermist. Toch staat ze niet bekend als een wegloper. "Toen was ze verdwaald. Geografisch gezien is ze heel slecht. Ze was van het erf gefietst en verloor toen haar richtingsgevoel. Een buurtbewoner zag haar verward fietsen en meldde dat bij ons", legt de agent uit.

Verder zoeken

Ondanks dat het een moeilijke zoektocht was, gaf de politie niet op. Een politiehelikopter is ingezet boa's uit de gemeente Dinkelland zijn inmiddels te hulp geschoten. "Het wordt donker en kouder, maar wij zoeken door. Mensen die haar in Nederland vinden, moeten met 112 bellen. Als ze in Duitsland wordt gevonden, moet de politie Nordhorn gealarmeerd worden."

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: