Van der Venne op tijd fit bij GA Eagles voor duel met FC Twente

Go Ahead Eagles kan zondag in de uitwedstrijd tegen provinciegenoot FC Twente gewoon beschikken over Richard van der Venne.

De middenvelder miste deze week enkele trainingen, omdat hij ziek was. Vrijdag stond Van der Venne echter weer volledig fit op het trainingsveld.

Zelfde elf

Trainer John Stegeman kan in Enschede dus aantreden met hetzelfde elftal dat vorige week startte tegen FC Dordrecht. Een duel dat ternauwernood werd door een doelpunt diep in blessuretijd. Een week eerder verloor de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij Telstar.

"We hebben de afgelopen weken inderdaad moeite gehad met ploegen die ver terugplooien", beaamt Stegeman. "Dat is nieuw voor ons en daar moeten we mee om leren gaan."

"Goede serie tegen zware tegenstanders"

De coach verheugt zich al op het treffen met FC Twente. "Ik heb er zin in en ben heel benieuwd waar we staan. Eerder hadden we een serie waarin we het heel aardig deden tegen dit soort zware tegenstanders. Dus ik ben benieuwd hoe we ons weren in een volle Veste."

Ook in het uitvak blijft geen stoel onbezet: duizend supporters van Go Ahead Eagles reizen zondag mee naar Enschede.

Uitgebreid verslag op Radio Oost

De thuisblijvers kunnen het duel ook volgen via Radio Oost. In de Oosttribune wordt uitgebreid verslag gedaan van de Overijsselse derby.

Op rtvoost.nl en in onze app gaan we zaterdag ook met aanvoerders Wout Brama (FC Twente) en Jeroen Veldmate (GA Eagles) vooruitblikken op het duel van zondag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Go Ahead eagles Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: