Landstede Basketbal bindt ook Dutch Windmills aan zegekar

Landstede Basketbal
Landstede Basketbal © Sportfoto Oost
De basketballers van Landstede blijven foutloos in de Dutch Basketball League. In eigen huis werd zondagmiddag ook de negende wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Dutch Windmills moest er in Zwolle aan geloven: 76-49.
Landstede begon goed aan het duel en sloot het eerste kwart af met een 17-12 voorsprong. In het tweede kwart werd een voorschot genomen op de overwinning, want de Zwollenaren hadden het betere van het spel gingen met 40-23 de rust in. Die voorsprong werd vervolgens uitgebouwd naar 60-38 en in het laatste kwart kon Landstede de wedstrijd gecontroleerd uitspelen: 76-49. Door de zege blijft Landstede koploper.
Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.