Brama ziet lichtpuntjes, maar baalt van tegentreffer: "Zag er lullig uit"

Wout Brama stond zondagmiddag weer aan de aftrap na weken afwezig te zijn geweest met een knieblessure. De aanvoerder kon niet voorkomen dat FC Twente op eigen veld met 1-0 onderuit ging tegen Go Ahead Eagles. Volgens hem verdienden de Enschedeërs meer.

"Ik denk dat we goed begonnen. Vanaf een minuut of twintig kreeg Go Ahead wat meer de controle en wat beter was aan de bal. Daar kregen ze ook wat kansen uit, maar overall vond ik ons in de eerste helft wel beter en ik denk dat wij de beste kansen hebben gecreëerd", vertelt de aanvoerder, die baalde van het tegendoelpunt. "Vlak voor rust krijg je dat moment met Ricardinho wat heel pijnlijk is en dat ziet er heel lullig uit."

Kansen niet afgemaakt

Hij vervolgt: "Daardoor speel je hun een beetje in de kaart en kunnen zij in de tweede helft inzakken. We hebben alles geprobeerd om die goal te maken. We hebben nogal wat kansen gehad, maar minder dan in de eerste helft. Dan verlies je die wedstrijd omdat je de kansen niet afmaakt." Volgens Brama mankeert er nog veel aan het spel van Twente. "Ik vind ons nog niet goed genoeg. We kunnen beter, maar hebben vandaag wel laten zien wat we kunnen. Die goal kun je ons verwijten, maar verder hebben we de wedstrijd wel gedomineerd."

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
wout brama fc twente Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: