Wendy Roelofs uit Geesteren gekozen tot 'Papsleef van het Jaar'

De 39-jarige Wendy Roelofs uit Geesteren is vandaag door de plaatselijke carnavalsvereniging gekozen tot 'Papsleef van het jaar'. Een aanmoedigingsprijs die ieder jaar wordt vergeven aan een individu of groep die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeenschap.

Dat Wendy dit jaar verkozen is als 'Papsleef van het jaar', komt voor de Papsleef’n niet als een verrassing. "Roelofs is heel betrokken binnen de Activiteiten Vereniging Geesteren én mede verantwoordelijk voor het succes van de plaatselijke kerstmarkt."

Kerstbomenactie

"Daarnaast heeft Wendy vorig jaar een geweldige actie opgezet voor het goede doel. Samen met haar partner Leon zorgde zij ervoor dat een deel van de opbrengst van uwkerstboomthuisbezorgd.nl, naar de stichting Kans voor een Kind is gegaan. Door dit succes konden er cadeaus overhandigd worden aan de kinderen die in het ziekenhuis van Almelo lagen."

Meer dan een verkiezing

Prins Paul II en adjudant Bart, hofdames Tania en Ilse, en een groot aantal Papsleef’n waren vanmiddag aanwezig bij de uitreiking. Deze vond plaats in de residentie van de vereniging, zaal Kottink. Ook was er vanmiddag de 'Pappot is los', de receptie van Prins Paul II en adjudant Bart. 

Carnaval in Overijssel volg je met RTV Oost. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en praat mee met #carnavalov. Heb je zelf nieuwtjes, agendaberichten en leuke tips? Mail ze dan naar carnaval@rtvoost.nl.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel:

Reageren