Expeditie Oost: Yes, een duo-fiets uitzoeken voor Leonie uit Balkbrug

De familie Hilberink uit Balkbrug is geslaagd. Tijdens een bezoek aan de Oldenzaalse fietsenfabriek, die gespecialiseerd is in the making of aangepaste fietsen, hebben ze een keuze gemaakt.

"Absoluut, deze duo-fiets is het hélemaal. Dit is wat we in gedachten hebben voor onze Leonie", aldus, de stralende overgrootmoeder, Aly Hilberink.

Als in een snoepfabriek

Moeder Jessica is enorm blij. "Leonie en ik hebben net samen een stukje gefietst op dit mooie exemplaar en het was super. Leonie straalt van oor tot oor. Ze geniet volop. Bij deze fiets hebben we veel mogelijkheden. Leonie kan zelf meefietsen maar deze functie kan ook worden uitgeschakeld. We zitten naast elkaar dus er is contact én we kunnen haar goed vastzetten. Het zou fantastisch zijn wanneer we deze fiets ooit  kunnen aanschaffen".

Een spontane donatie

Terwijl de familie nog vol bewondering naar de fiets staat te kijken komen er vertegenwoordigers binnen van Odd Fellows Dronten. "Wij schenken met liefde € 2.000,-. We zijn een goede doelen-stichting en hoorden onlangs van de actie van mevrouw Hilberink. We dragen graag ons steentje bij". 

En ... nog één

Alsof het nog niet genoeg is, schenkt ook Bas Kamp, de eigenaar van de fietsenfabriek, € 1.500,- aan de Balkbruggers. "Wanneer er mensen uit Dronten naar Oldenzaal komen om een donatie te doen, kan ik niet achterblijven. Ik weet als geen ander hoe verrijkend een dergelijke fiets kan zijn. En dus gun ik deze familie een exemplaar", aldus Kamp.

FANTASTISCH

"Ik weet niet wat me overkomt, als het zo doorgaat kan ik volgend voorjaar al fietsen met Leonie. Hoe mooi zou dat zijn", aldus een tot tranen toe geroerde Aly.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Reageren