nieuws

Ook zaterdag weer live hoofdklasse voetbal op RTV Oost: Excelsior'31-Berkum

Vorig jaar won Excelsior'31 thuis met 3-1 van Berkum
Vorig jaar won Excelsior'31 thuis met 3-1 van Berkum © Excelsior'31
De Overijsselse derby tussen Excelsior'31 en Berkum is zaterdag live te zien op RTV Oost. Het duel in Rijssen wordt uitgezonden op TV, maar is ook te volgen via de facebookpagina van RTV Oost Sport. 
Excelsior'31 staat op de vierde plaats en is daarmee voorlopig de beste ploeg van Overijssel in de Hoofdklasse B. De verschillen aan de top zijn klein. Koploper ACV heeft maar twee punten meer. Dat is ook de enige ploeg die dit seizoen wist te winnen van Excelsior'31. 

Berkum tegen topploegen

Het gat tussen Berkum en Excelsior'31 is wat groter dan de ranglijst doet vermoeden. Berkum staat op de zevende plaats en slechts drie plekken achter Excelsior'31. Toch is het verschil in punten al zeven. Vooral tegen de topploegen heeft de ploeg uit Zwolle het moeilijk. Alle nederlagen werden geleden tegen ploegen uit de top-5, en laat Excelsior'31 daar nou net tussen staan. 

Aftrap 14:30 uur

Excelsior'31-Berkum begint zaterdag om 14:30 uur. De wedstrijd wordt van commentaar voorzien door Paul Schabbink en de presentatie is in handen van Daniel Godinho Veiga. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.