nieuws

Duizenden vrijdag-kaarten Zwarte Cross gaan opnieuw in de verkoop

Zwarte Cross 2018
Zwarte Cross 2018 © RTV Oost / Rogier van den Berg
Nog geen kaartje voor de Zwarte Cross van volgend jaar kunnen bemachtigen? Zaterdag een nieuwe kans: zo'n achtduizend dagkaarten gaan opnieuw in de verkoop. De kaarten waren dubbel besteld en zijn door de organisatie weer ingenomen.
De verkoop van de kaarten verliep afgelopen zaterdag nogal chaotisch. De interesse voor de kaarten was veel groter dan verwacht, het was razend druk en veel mensen klaagden over de site die steeds vastliep. Het festival bleek na een uur helemaal uitverkocht.
Na het afronden van alle betalingen zijn de dubbele bestellingen geannuleerd en bleven er dus nog zo'n achtduizend kaarten over. De kaarten zijn voor de vrijdag van het festival
De dagkaarten gaan komende zaterdag om 11.00 uur in de verkoop. Om nieuwe chaos te voorkomen, gaat De Feestfabriek werken met een digitale wachtrij. Wel waarschuwt de organisatie er voor dat achtduizend kaarten veel lijkt, maar dat de kaarten heel snel verkocht zullen zijn. "Zonder technische problemen waren we vorige zaterdag zelfs binnen een kwartier in plaats van een uur uitverkocht."
Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.