nieuws

Vrouw (84) uit Rijssen vraagt Sinterklaas om hulp voor het maken van surprise

Vrouw (84) uit Rijssen vraagt Sinterklaas te hulp met briefje
Vrouw (84) uit Rijssen vraagt Sinterklaas te hulp met briefje © RTV Oost
Een 84-jarige vrouw uit Rijssen heeft Sinterklaas verrast met een vraag die hij waarschijnlijk niet zo snel verwachtte. "Sinterklaas, is er ook een zwarte piet bij u in huis die van knutselen houd en mij kan helpen met een surprise maken?"
De vrouw - die anoniem wil blijven - liet haar kleinzoon het briefje in de brievenbus van het Sinthuis gooien. Het huis in Rijssen waar Sinterklaas woont, werkt en slaapt. "Ik las in het Rijssens krantje dat wij zo'n huis hebben, dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken om Sinterklaas een briefje te schrijven", zegt ze. 

Hulp

"Iedereen bij mij in de familie is altijd zo druk met Sinterklaas en ze maken altijd zulke geweldige dingen. Ik heb een hele mooie surprise in gedachten en het is helemaal niet zo moeilijk om te maken voor iemand die het in de vingers heeft. Maar mij lukt het gewoon niet." 
Ze is al met het gedicht begonnen, want dat is een heel ander verhaal. "Ik heb nog een stapel oude gedichten thuis liggen. Daar haal ik wat uit en dat komt wel goed. Dat kan ik wel." 

Surprise

De 84-jarige wil niets kwijt over de surprise die ze in gedachten heeft. "Dan zou ik meteen verklappen wie ik als lootje heb. Dat kan natuurlijk niet."

Reactie

Of ze al reactie van Sinterklaas heeft, dat weet ze niet. "Na afgelopen zondag heb ik de computer nog niet aangehad. Het is niet mijn hobby, maar misschien moet ik hem maar weer eens aandoen om te kijken of ik reactie heb."
Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.