Politie klaar met onderzoeken in pand viervoudige moord Enschede

De onderzoeken in het pand in Enschede, waar anderhalve week geleden vier dode mannen werden gevonden, zijn klaar. De afgelopen dagen werd zowel forensisch als tactisch onderzoek naar sporen gedaan.

Na de vondst van de vier dode mannen, die door vuurwapengeweld om het leven zijn gekomen, is de politie meteen een onderzoek gestart. Naast de onderzoeken in het pand aan de Van Leeuwenhoekstraat, waar een growshop gevestigd zat, hebben getuigen en omwonenden gesproken met rechercheurs.

Ook is dinsdag aandacht geweest voor de viervoudige moord in het programma Opsporing Verzocht. Dat heeft vijftien tips opgeleverd die verder onderzocht worden.

In de zogenoemde 'kwartetmoord' werden in de growshop vier mannen op klaarlichte dag doodgeschoten. De politie werkt intussen met meer dan tachtig mensen aan de zaak. Daarmee is het één van de grootste politieonderzoeken in de regio Twente sinds de vuurwerkramp.

Twee mannen werden vorige week opgepakt, maar zij werden weer vrijgelaten omdat ze niets met de zaak te maken bleken te hebben.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: