Uitslagen: Ook eerste puntenverlies Hoeve, BWO boekt eerste zege

Nadat gisteren PH en AJC'96 als laatste Overijsselse zaterdagclubs voor het eerst punten verloren, was Hoeve Vooruit de enige die alle wedstrijden had gewonnen. Aan die reeks kwam vanmiddag echter ook een einde. BWO pakte de eerste zege in de 1e klasse E. Hieronder een overzicht.

Rohda Raalte is nu alleen koploper in de 1e klasse E. Longa'30 verloor van concurrent SC Bemmel, dat daarmee de tweede plek overneemt. BWO boekte gisteravond bij Rigtersbleek dus de eerste overwinning.

Achilles'12 en Barbaros wonnen in de 2e klasse J en zagen Bon Boys gelijkspelen. Achilles blijft is nu alleen koploper. Luctor en Overwetering wachten nog op de eerste zege.

Koploper Dalfsen en naast belager Lemelerveld boekten een ruime zege in de 2e klasse L Noord.

Sportlust Glanerbrug leed vorig week het eerste puntenverlies in de 3e klasse A en wist gisteravond ook niet te winnen bij Avanti Wilskracht. Eilermark deed dat vanmiddag wel en is nu koploper.

De topclubs in de 3e klasse B kwamen niet tot winst. Turkse Kracht speelde gelijk tegen Robur en Wijhe verloor bij Witkampers.

EMMS leed de eerste nederlaag in de 3e klasse C Noord. Dalen was in de topper met 4-1 te sterk.

In de 3e klasse D Noord pakte VENO op doelsaldo de koppositie. Het won met 5-1 van Gorredijk.

RSC en Delden profiteerden van het gelijkspel van koploper Borne in de 4e klasse A. RSC blijft daardoor ongeslagen.

Lettele, Markelo en Holten wonnen hun wedstrijd in de 4e klasse G. Markelo deed dat tegen ABS en die ploeg zakt daardoor naar de vierde plek. Lettele won van Raalte, dat nog steeds op de eerste zege wacht.

Berghuizen en DTC bleven ongeslagen in de 5e klasse A. Eerstgenoemde won bij TVV en DTC kwam tegen 't Centrum niet verder dan 0-0. Manderveen en Vosta kwamen ook vandaag niet tot de eerste zege.

Hoonhorst behield de ongeslagen status en de koppositie in de 5e klasse A Noord door een 4-2 zege op Old Forward. Ook concurrent IJhorst won. Dat deed het bij Wapserveen. Willemsoord won nog niet in die klasse.

Hoeve Vooruit was na gisteren de enige Overijsselse club in het amateurvoetbal die nog geen puntenverlies leed, maar vanmiddag ging het dus ook daar mis in de 5e klasse B. Tegen EGVV werd het 3-3.

Deventer won nipt bij Emst en blijft daardoor ongeslagen in de 5e klasse G.

Bekijk hier alle uitslagen en standen in het zondagamateurvoetbal.

Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: