Jong FC Twente verliest van Emmen, poulewinst voor Heracles

Trainer Theo ten Caat
Trainer Theo ten Caat © Sportfoto-oost
Jong FC Twente heeft het thuisduel met FC Emmen verloren. Op het Trainingscentrum in Hengelo werd het 0-3 en daardoor is Heracles zeker van de winst in de poule.
Na twaalf minuten maakte Henk Bos de 0-1 en twintig minuten later scoorde hij opnieuw. 0-2 was ook de ruststand in Hengelo. Vijf minuten voor het einde zette Freddy Quispel de eindstand op 0-3.

Heracles wint poule

Door de nederlaag van Twente is Heracles zeker van de winst in poule A. De ploegen spelen dit seizoen een halve competitie. De eerste vijf gaan daarna samen met de eerste vijf van poule B naar een nieuwe competitie. De onderste vijf worden in de nieuwe poule B ingedeeld met de onderste zes van de huidige poule B. Momenteel staan de vier Overijsselse clubs allemaal in de top vijf. Er zijn nog twee speelronden te gaan.
Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de beloftencompetitie.