Uitslagen: Eerste zege Manderveen, Hoeve voor het eerst onderuit

Er was vanmiddag weer een volledig programma in het zondagvoetbal. Hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen.

Rohda Raalte speelde gisteravond de derby tegen Heino met 1-1 gelijk in de 1e klasse E, maar concurrenten Bemmel en Longa profiteerden vandaag niet. Bemmel speelde ook gelijk en Longa verloor.

Achilles'12 en Bon Boys maakten geen fout in de 2e klasse J. Barbaros verspeelde wel punten. Onderin wachten Overwetering en Luctor nog steeds op de eerste zege. 

Wijhe'92 nam de koppositie in de 3e klasse B over van Turkse Kracht. Laatstgenoemde speelde gelijk tegen Activia en Wijhe won zelf thuis van Helios.

VENO raakte door een gelijkspel bij Oldeholtpade de koppositie kwijt aan Dwingeloo in de 3e klasse D Noord.

Markelo is door een ruime zege op De Gazelle de nieuwe lijstaanvoerder in de 4e klasse G. Lettele verloor van Nieuw Heeten en zakt naar plek twee. Raalte wacht nog steeds op de eerste zege. Het speelde vandaag wel voor de tweede keer gelijk.

Manderveen pakte de eerste zege in de 5e klasse A. Het won bij Phenix. Vosta wacht daar nog wel op de eerste zege.

Willemsoord verloor ook de tiende wedstrijd in de 5e klasse A Noord. Naast concurrent Diever-Wapse was met liefst 8-1 te sterk.

Hoeve Vooruit leed vorige week het eerste puntenverlies in de 5e klasse B en vandaag was er ook de eerste nederlaag. Koploper Neede won de topper met 2-1.

SDOL zorgde in de 5e klasse G voor de uitslag van de dag. Sallandia werd met liefst 12-1 verslagen.

Bekijk hier alle uitslagen, de standen en het programma.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: