Scania en Isala gaan samenwerken in Zwolle

Vrachtwagenfabrikant Scania en ziekenhuis Isala slaan de handen ineen. Per 2019 gaan de twee grote Zwolse werkgevers kennis delen om zo van elkaar te leren.

Isala deelt haar kennis op het gebied van gezondheidsbevordering van medewerkers met Scania. De vrachtwagenfabrikant deelt deskundigheid met Isala op het gebied van de Lean managementfilosofie- en aanpak om zodoende betere bedrijfsresultaten te behalen.

Docenten uitwisselen

Door docenten uit te wisselen proberen de werkgevers kennis te delen. "Isala heeft een intern Health Center dat diverse activiteiten aanbiedt om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Om dit nog verder te professionaliseren zal het ziekenhuis onder andere beweeg-/preventieprogramma’s aanbieden en scholing gaan geven aan de gezondheidsprofessionals bij Scania", schrijft woordvoerster Monique de Haan van Isala.

Inrichten van bedrijfsprocessen

"Isala wil haar patiënten steeds betere zorg bieden en om dat te realiseren is het optimaal inrichten van bedrijfsprocessen cruciaal. Scania-medewerkers zullen onder andere als docent worden ingezet binnen de Lean-opleiding van Isala en Isala Lean-trainers gaan meelopen bij Scania."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: