HHC Hardenberg ontbeert het aan scherpte en speelt gelijk bij GVVV

HHC Hardenberg is zaterdagmiddag op bezoek bij GVVV blijven steken op een punt. In Veenendaal kwam de ploeg van trainer Gert Jan Karsten ondanks enkele kansen niet verder dan 0-0.

De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers. De kopbal van Rob van der Leij miste scherpte en verdween naast het GVVV-doel. Tien minuten voor de rust was het wederom Van der Leij die de openingstreffer op zijn schoen had. Bart Hulsbos kon echter net op tijd ingrijpen en voorkwam vlak voor de doellijn de 0-1.  

HHC Hardenberg kwam sterk uit de kleedkamer en kwam vrijwel direct in kansrijke positie. Jurjan Mannes raakte de buitenkant van de paal. GVVV probeerde het via Jeremy de Graaf, maar vanuit een moeilijke hoek stuitte hij op HHC-sluitpost Ramon Nijland. Aan de andere kant zocht Glenn Kobussen het doel met een schot van afstand. Het leer vloog rakelings over de kruising. GVVV richtte zich op en leek alsnog de drie punten alsnog in Veenendaal te houden, maar onder meer Sherwin Grot verzuimde het net te laten bollen. 

GVVV - HHC Hardenberg 0-0

Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de 2e divisie en hier de statistieken van de spelers van HHC.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: