Uitslagen: Weer nederlaag GA Kampen, PH bezorgt Hellendoorn eerste nederlaag

Niet alle duels gingen door in het zaterdagamateurvoetbal vanmiddag. Door de regenval waren enkele velden onbespeelbaar. Toch gebeurde er nog genoeg. Hieronder een overzicht.

Go Ahead Kampen is het helemaal kwijt in de 1e klasse D. De ploeg verloor voor de vierde keer op rij. Bennekom was vanmiddag met 3-1 te sterk. 

In de 2e klasse H boekten koploper DOS Kampen en naaste belager Sparta Enschede een zege. Nummer drie WVF speelde gelijk tegen ASC'62.

Het duel van koploper ZAC in de 3e klasse C werd afgelast. Concurrent Zwolsche Boys won thuis van Rouveen. Hekkensluiter CSV'28 pakte een punt tegen Hulshorst.

PH won de topper tegen Hellendoorn in de 3e klasse D en blijft daardoor ongeslagen. Hellendoorn is de ongeslagen status door de nederlaag juist kwijt.

In de 4e klasse D won koploper HTC van Bruchterveld en daarmee blijft het zonder nederlaag. Nummer twee DKB kwam niet in actie. Het duel bij 's Heerenbroek werd afgelast. MVV'69 en SP Daarle wachten daar nog op de eerste zege.

AJC'96 bleef ongeslagen in de 4e klasse F door een zege op SC Enschede. Ook PW is nog ongeslagen. Het duel van die ploeg tegen Rijssen Vooruit werd afgelast.

Bekijk hier alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: