Matchwinner Reuvers uitzinnig van vreugde: "Dit is echt super, prachtig"

Mike Reuvers was zaterdagmiddag de grote man bij de Overijsselse derby tussen Staphorst en SC Genemuiden. Door de 3-2 van de aanvaller ging Staphorst vlak voor het einde met de zege aan de haal.

Reuvers had het duel al eerder kunnen beslissen, toen hij een minuut voor zijn doelpunt alleen op de SC Genemuiden-doelman Daan Huiskamp afging. "Ik twijfelde. De verdediger zat al aardig in m'n rug, al was ik redelijk los. Ik wilde 'm afkappen, omdat de verdediger anders zou gaan glijden. Maar toen gleed ik zelf een beetje weg. En toen was het al te laat, ik had direct moeten schieten", vertelt hij na afloop.


Gerechtigheid

Desondanks kwam het toch nog goed voor Reuvers. "Dat is denk ik een beetje gerechtigheid. Maar of het terecht was wil ik niet zeggen. Het ging gelijk op en het was een mooie wedstrijd om te zien denk ik. We komen twee keer op achterstand. Als je 'm dan wint, dan is dat wel lekker."


Ranglijst

Door de overwinning op SC Genemuiden klimt naar plek twee. De achterstand op koploper Excelsior'31 bedraagt twee punten. "Dit is echt super, prachtig. De ambiance was geweldig. Daar geniet je van als voetballer, een geweldig weekend. We doen mooi mee in de top van de ranglijst, we zien wel waar het eindigt", aldus Reuvers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: