Van Duinen maakt het man van 75 miljoen lastig: "Goede deal voor PEC"

Mike van Duinen speelde vanavond een opvallende rol bij PEC Zwolle tegen Ajax. Hij stond iets verder terug dan normaal, sleurde veel af en maakte veel overtredingen. Vooral op Frenkie de Jong, 'de man van 75 miljoen'.

De Ajacied wordt de laatste maanden geroemd en zou voor 75 miljoen naar Paris Saint-Germain vertrekken in de zomer. Van Duinen kwam zelf voor 750.000 euro naar Zwolle: "Dat zijn honderd Mike van Duinens wat die jongen dan waard is." Na de opmerking dat het verschil niet echt zichtbaar was tussen de twee reageert hij dan ook gevat: "Dan heeft PEC een goede deal gemaakt denk ik, haha."

Vervelende gozer

Van Duinen speelde op het randje, kreeg geel en maakte ook daarna nog wat overtredingen. Hij kon er na afloop wel om lachen: "Ik kwam net van het veld en toen hoorde ik: wat een vervelende gozer ben jij. Wel met een knipoog natuurlijk, maar goed. Ik probeer mijn huid natuurlijk zo duur mogelijk te verkopen. Je moet het die gasten moeilijk maken, vervelend zijn en daar hebben we alles aan gedaan denk ik."

1-3 cruciaal

Over de wedstrijd: "Tot aan die 1-3 zat er meer in en dan krijgen we een goal tegen uit een corner, dat is heel erg jammer. Daardoor was de wedstrijd wel gespeeld, maar daarvoor had ik het idee dat we absoluut in de wedstrijd zaten", zegt de aanvaller over het duel. "Na de 1-3 ebt het geloof natuurlijk wel wat weg, maar we kwamen er nog wel een paar keer gevaarlijk uit. Misschien als je dan nog een keer die aansluitingstreffer maakt, weet je niet wat er gebeurt. Maar die 1-3 was wel cruciaal."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: