Heracles Almelo al na twintig minuten kansloos bij FC Utrecht

Heracles Almelo heeft een kansloze wedstrijd gespeeld bij FC Utrecht. Al na twintig minuten was het 3-0. De Almelose ploeg deed in de tweede helft nog wel iets terug, maar verder dan 3-1 kwam het niet.

Het duel begon dramatisch voor Heracles. Al na vier minuten mocht Gustafson aanleggen vanaf de stip en faalde niet: 1-0. Kort daarna kon Kerk alleen op Blaswich af, maar stiftte in de handen van de doelman.

Vroege beslissing

Na een kleine twintig minuten was het wel raak voor de aanvaller. Hij schoot snoeihard via de onderkant van de lat binnen. Een minuut later was het al 3-0. Ook Emanuelson scoorde met een hard schot. Heracles kwam er af en toe uit, maar echt grote kansen leverde het niet op. Aan de andere kant raakte voormalig Heraclied Tannane de lat. Het bleef bij 3-0 in de eerste helft.

Rossmann doet iets terug

Na een uur probeerde Wormuth nog iets te forceren door Vermeij te brengen voor Dalmau. Het leverde de Almelose ploeg lang niets op, maar een kwartier voor het einde was er ineens een treffer. Rossmann schoot van dichtbij binnen en zorgde ervoor de supporters weer wakker werden in Stadion Galgenwaard.

Slordige slotfase

Aan de andere kant schoot Tannane snoeihard op de kruising. Daarna was het vooral een slordige wedstrijd en gebeurde er voor de doelen nog weinig. In de slotfase kreeg Vermeij nog een kans, maar hij kon net niet bij een voorzet. Het bleef dan ook bij 3-1.

FC Utrecht - Heracles Almelo 3-1

1-0 Gustafson (4/strafschop)

2-0 Kerk (19)

3-0 Emanuelson (20)

3-1 Rossmann (75)

Arbiter: Blom

Geel: Osman, Rossmann, Janssen

FC Utrecht: Jensen; Bergström, Letschert (Görtler/76), Janssen, Gavory; Gustafson, Van Overeem, Van der Streek (Venema/62), Emanuelson; Tannane, Kerk (Boussaid/86).

Heracles Almelo: Blaswich; Droste, Rossmann, Van den Buijs (Van Nieff/80), Van Hintum; Osman, Kuwas, Merkel; Duarte (Drost/65), Dalmau (Vermeij/61), Peterson.

Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de eredivisie en hier de statistieken van de spelers van Heracles na vandaag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: