Quick'20 onderuit bij ADO'20, HSC'21 speelt gelijk tegen OFC

Quick'20 blijft onderin de Derde Divisie bungelen. Zondagmiddag werd er met 3-1 verloren bij ADO'20. HSC'21 speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen OFC uit Oostzaan.
De thuisploeg opende al na zeven minuten de score. Van dichtbij tikte Raymond de Waard de bal achter Quick'20-doelman Julian Bakker: 1-0. De Oldenzalers deden echter vrijwel direct wat terug. Jeroen Visscher kreeg ruimschoots de tijd om vanaf de zijkant naar binnen te snijden en rondde vervolgens fraai af met een hard schot in de kruising. Halverwege het eerste bedrijf nam ADO'20 weer de leiding. Met een lage schuiver tekende Jesper de Vré voor de 2-1.
In de tweede helft leek Visscher met zijn tweede de stand weer gelijk te trekken, maar zijn inzet werd vakkundig gepareerd door Joey Wiese, de sluitpost van ADO'20. Een kwartier voor het einde viel de beslissing. De Waard bepaalde met zijn tweede doelpunt van de middag de eindstand op 3-1.

HSC'21 speelt gelijk

Wessel Witbreuk zorgde al na vier minuten voor de 1-0 in Haaksbergen. Voor twintigjarige aanvaller was het alweer zijn tiende doelpunt van het seizoen. Lang kon HSC'21 echter niet genieten van haar voorsprong, want een kleine tien minuten later maakte Mike Brantjes de 1-1 namens OFC. Deze stand stond na negentig minuten voetbal nog steeds op het scorebord, waardoor HSC'21 een punt overhield aan het treffen met OFC.
Bekijk hier de andere uitslagen, de stand en het programma in de 3e divisie en de statistieken van HSC en Quick.