Uitslagen: Rohda verliest topper en koppositie, eerste zege Overwetering

Ook vandaag waren er weer aardig wat afgelastingen in het amateurvoetbal. Bij de wedstrijd die wel doorgingen was weer genoeg te beleven, met hier en daar een verrassing. Hieronder een overzicht.

In de 1e klasse E verloor Rohda Raalte de topper van SC Bemmel en daarmee ook de koppositie.

Overwetering pakte de eerste zege in de 2e klasse J. Het won in eigen huis van SDC'12. Luctor wacht daar nu als enige nog op de eerste overwinning. De nummers één en twee, Achilles'12 en Bon Boys kwamen tot winst. Nummer drie Barbaros ging onderuit.

Koplopers Dalfsen en Lemelerveld maakten geen fout in de 2e klasse L Noord en wonnen ruim.

Eilermark won gisteravond de topper in de 3e klasse A bij Avanti Wilskracht. Sportlust Glanerbrug volgde dat voorbeeld en pakte vanmiddag de koppositie.

De topper tussen EMMS en Ter Apel'96 in de 3e klasse C Noord eindigde in een gelijkspel en daardoor blijft de Overijsselse club tweede.

RSC ging voor het eerst onderuit in de 4e klasse A. Almelo was met liefst 5-1 te sterk. 

 

UDI nam de koppositie over van TVO in de 4e klasse B door de topper van De Tubanters te winnen. TVO verloor van Eibergen.

De topper in de 4e klasse G tussen Lettele en Markelo eindigde in een zege voor laatstgenoemde. Het is de koploper in die klasse.

DTC'07 en Berghuizen bleven ongeslagen in de 5e klasse A, beide ploegen speelden gelijk. Vosta verloor en wacht nog op de eerste zege.

Hoonhorst bleef door een 1-1 gelijkspel tegen Kuinre ongeslagen in de 5e klasse A Noord. Onderin wacht Willemsoord nog op het eerste punt. Het duel tegen Blankenham van vanmiddag werd afgelast.

Bekijk hier alle uitslagen en standen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: