Peterson bevestigt interesse AEK Athene: "Ik weet dat de clubs in gesprek zijn"

De geruchten deden al enkele dagen de ronde, maar Kristoffer Peterson maakt een einde aan de onduidelijkheid. De clubtopscorer van Heracles Almelo bevestigt dat er gesprekken gaande zijn met het Griekse AEK Athene over een eventuele transfer.

"Ik weet dat de clubs in gesprek zijn, maar daar ligt nu niet mijn focus. Ik richt me op presteren met Heracles en dan zie ik wel wat er gebeurt", legt Peterson uit na de kansloze nederlaag die Heracles leed bij FC Utrecht (3-1). 

Verlengen
Het contract van de Zweed loopt nog door tot de zomer van 2019. Of Peterson denkt aan een langer verblijf in Almelo? "Dat is aan de club. Ik heb een optie voor één jaar", vervolgt hij. Technisch manager Mark-Jan Fledderus laat desgevraagd weten dat Heracles de eenzijdige optie inderdaad kan lichten. Indien deze wens er is moet dat gebeuren voor 1 april. De interesse van AEK wil Fledderus - in tegenstelling tot Peterson - nog niet bevestigen.

Afwachten
Vooralsnog is Peterson gewoon speler van Heracles. "Voor nu weet ik niets. Eerst moeten de clubs eruit komen, daarna is het aan de speler", besluit hij zijn relaas over de interesse uit Griekenland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: