Heracles opnieuw met 3-0 achter bij lunchwedstrijd: "Afschaffen voor ons"

Heracles Almelo stond vanmiddag na twintig minuten al met 3-0 achter tegen FC Utrecht en verloor uiteindelijk met 3-1 in Stadion Galgenwaard.

Het was al de tweede keer dit seizoen dat Heracles met 3-0 achter stond bij rust bij een wedstrijd die om 12.15 uur begon. Eerder gebeurde dat bij Willem II. Verdediger Bart van Hintum daarover: "Ik denk dat voor ons die wedstrijden maar af moeten schaffen. Nee, dat het daar aan ligt is natuurlijk onzin, maar ik weet niet waar het dan aan ligt."

Kansloos

De linksback vond het geen kansloze nederlaag: "Kansloos wil ik niet zeggen, want ik denk dat wij pas na twintig minuten beginnen te voetballen en als je dan naar de wedstrijd kijkt is het te laat. Maar ik denk dat we de eerste helft nog wel een paar kleine kansjes hebben gehad. Die maken we niet, dus dan wordt het lastig. Tweede helft scoor je wel. Daarna heb je nog een paar kansen gehad om de aansluitingstreffer te maken, maar dat zat er vandaag niet in."

Ommekeer

Heracles won dit seizoen pas één keer buitenshuis en Van Hintum hoopt dan ook dat daar een keer verandering in komt: "We hebben er nog genoeg te gaan dit seizoen, dus we kunnen nog van alles gaan uitproberen. We moeten gewoon doen waar we goed in zijn en die ommekeer komt vanzelf."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: