Rohda Raalte lijstaanvoerder af na nederlaag in topper tegen SC Bemmel

Rohda Raalte heeft zondagmiddag in eigen huis een dure nederlaag geleden tegen titelconcurrent SC Bemmel. Op Sportpark Tijenraan werd het 1-2 voor de bezoekers, die daardoor de koppositie van Rohda Raalte overnemen.
De thuisploeg kwam in de blessuretijd van de eerste helft op achterstand door een goal van Ricky Houterman. Tien minuten na de thee vergrootte Ties Heutinck het Raaltense leed door de 0-2 op het scorebord te zetten. Een kwartier voor het einde maakte Rohda Raalte de aansluitingstreffer via Wesley Hansler, maar daar bleef het bij.

Stand

Door de nederlaag tegen SC Bemmel zakt Rohda Raalte naar de tweede plek op de ranglijst. SC Bemmel gaat aan kop met 24 punten, Rohda Raalte volgt met 23. Longa'30 en Stevo draaien eveneens mee in de top van de competitie. Zij hebben respectievelijk 22 en 21 punten en bezetten plek drie en vier.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.