Brandweer Twente

Aron (7) speelt de hoofdrol in viral kerstgroet Brandweer Twente

De hartverwarmende kerstboodschap van de Brandweer Twente is in korte tijd meer dan tweehonderd duizend keer bekeken. De zevenjarige Aron uit Enschede speelt de hoofdrol.
Het is een on-Nederlands gelikt filmpje over een jongetje dat helemaal gek is van de brandweer. Aron woont in het echt niet tegenover de brandweerkazerne in Goor. Maar hij is wél het zoontje van één van de medewerkers van de brandweer.

Trots

Moeder Marjolein Gosseling is trots op haar zoon. "We kregen allemaal leuke reacties van familie en vrienden."
Het was de eerste keer dat Aron in een film speelde en volgens de maker, Joán van het Goor, bleek hij een natuurtalent. "Eerst was het plan dat we met zijn broertje zouden filmen, maar die bleek met zijn vier jaar toch nog net iets te jong. Toen hebben we gevraagd of Aron het wilde proberen en dat klikte meteen."

Kerstfilm

Van het Goor legt uit waar een goeie kerstfilm aan moet voldoen. "Het is niet zo dat in een kerstfilm altijd kerstbomen en sneeuw moeten zitten, het gaat er juist om dat je de juiste emotie weet te vinden." Het geheime ingrediënt van deze video, is natuurlijk de jonge brandweer-fan.
Of Aron later zelf bij de brandweer wil, weet hij nog niet. Acteur worden lijkt hem namelijk ook wel wat.
Bekijk de kerstboodschap van de Brandweer Twente
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.