nieuws

Dennis Higler en Allard Lindhout fluiten toppers Heracles en GA Eagles

Dennis Higler
Dennis Higler © Pro Shots
Dennis Higler fluit zaterdagavond het duel van Heracles Almelo tegen koploper PSV in de eredivisie. Dat duel begint om 19.45 uur.
Op dezelfde avond leidt Pol van Boekel PEC Zwolle tegen NAC Breda. Hij fluit in de provinciehoofdstad om 18.30 uur voor de aftrap. Bekijk hier het volledige programma en de stand in de eredivisie.

Keuken Kampioen Divisie

Een stapje lager speelt Go Ahead Eagles vrijdag ook tegen de koploper. De nummer drie krijgt FC Den Bosch op bezoek en daarbij is Allard Lindhout de scheidsrechter. Joey Kooij is de leidsman bij het duel van FC Twente bij SC Cambuur, diezelfde avond. Dit is het volledige schema in de Keuken Kampioen Divisie.

Overijsselaars

Björn Kuipers uit Oldenzaal is zondag de arbiter bij FC Groningen - FC Emmen en Bas Nijhuis uit Enschede is die middag de videoscheidsrechter bij Ajax - De Graafschap.

KNVB Beker

Higler is ook de leidsman bij het bekerduel van PEC Zwolle bij AZ. Die wedstrijd is volgende week dinsdag om 20.45 uur. Richard Martens fluit die avond om 19.45 uur voor het begin van FC Twente - RKC Waalwijk. Dit is het volledige programma in de beker. Kuipers heeft donderdag de leiding over de kraker tussen Feyenoord en FC Utrecht.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.