nieuws

Blog Fleur: I keep my eyes on the price

Dag 4: Boodschappen Verslaggever Fleur Verwer is deze week gebruiker van de voedselbank. Zij heeft haar voedselpakket opgehaald bij de Voedselbank in Hengelo, hiermee kan Fleur een week lang ervaren hoe het is om letterlijk te eten wat de pot schaft. Iets wat voor veel gezinnen in onze provincie werkelijkheid is. Fleur deelt haar ervaringen op onze website.
"Hoe erg ik het ook probeer uit te stellen ik, moet nu toch echt wat boodschappen gaan doen. Veel groenten heb ik namelijk niet meer, dus als ik iets van vitamines binnen wil krijgen, zal ik de supermarkt in moeten duiken.
blog 4: boodschappen doen

Boterham

Voordat ik de deur uit ga, prop ik nog snel even een boterham naar binnen. Want één ding heb ik wel geleerd en dat is: Ga nooit met een lege maag de supermarkt in.

Eyes on the price

In een rotvaart ren ik door de gangen van de supermarkt om te voorkomen dat ik in de verleiding kom om iets lekkers te kopen. En natuurlijk heel belangrijk: I keep my eyes on the price!
boodschappen doen
boodschappen doen © Fleur Verwer/Rtv Oost
Met een courgette, puntpaprika, soeppakket en stokbrood kom ik terug. Met de aanvulling van het voedselpakket kan ik hier wel vier dagen van eten.

7.62 euro

Al met al heeft het me 7.62 euro gekost. Dus 1.80 per maaltijd. Toch niet verkeerd gedaan!"
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.