Het is weer raak: derde waterleidingbreuk deze week in dezelfde straat in Vroomshoop

Voor de derde keer deze week heeft de Bevert in Vroomhoop te maken met een breuk in de waterleiding. Maandagavond en dinsdagochtend stroomde het water ook al door de straat na een leidingbreuk.

Net als bij de andere leidingbreuken stroomde het water door de straat. Vitens meldt dat de leiding inmiddels is gerepareerd. De lekkage heeft twee uur geduurd. Dinsdagochtend duurde het ook een aantal uren langer om het lek te repareren.

Vitens: waterleiding monitoren

Waterbedrijf Vitens zegt dat de waterleiding in de straat op een prioriteitenlijst is gezet, na de breuk van gisteren. Er wordt bekeken of de leiding helemaal vervangen moet worden, maar of dat ook nodig is kan nu dus nog niet worden gezegd. Wanneer daarover meer bekend wordt is ook nog niet te zeggen.

Reactie gemeente Twenterand

De gemeente Twenterand liet na de waterleidingbreuk van dinsdag al weten het heel vervelend te vinden dat de betreffende inwoners een tijd zonder water hebben gezeten en dat in hun straat de nodige overlast had gehad. De gemeente heeft contact gehad met Vitens over de betreffende waterleiding.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Vroomshoop Vechtdal waterleiding Vitens Nieuws
Deel dit artikel: