Vechtdal

D66-kandidaat voor Statenverkiezingen zoekt warme campagnejas op Marktplaats

Gerrit Hartholt uit Dedemsvaart voert nu campagne voor D66
Gerrit Hartholt uit Dedemsvaart voert nu campagne voor D66 © RTV Oost
Marktplaats staat vol met opmerkelijke advertenties. Gerrit Hartholt uit Dedemsvaart heeft er één aan toegevoegd. Hij zoekt een lekkere warme D66-jas, maat XL. Het liefst eentje die niet veel is gedragen.
De webshop van D66 heeft zijn maat niet meer op voorraad, dus vraagt Hartholt er één te koop op Marktplaats. Hij heeft de jas nodig om voor D66 campagne te kunnen voeren voor de Overijsselse Statenverkiezingen die op 20 maart 2019 worden gehouden. Hartholt staat namelijk op plek 21 van de D66-kandidatenlijst.

Advertentie verwijderd

Hartholt switchte in oktober van dit jaar - na 27 jaar – van het CDA naar D66, uit protest tegen de conservatieve koers van het CDA onder leiding van Sybrand Buma. Om zijn daad kracht bij te zetten, bood hij destijds zijn CDA jas en sjaal te koop aan op Marktplaats.
Deze advertentie werd door het onlinebedrijf verwijderd. De advertentie voldeed vanwege Hartholts politieke boodschap niet aan de algemene voorwaarden voor het plaatsen van een advertentie.

Speerpunten Statenverkiezingen

Als D66-kandidaat voor Noordoost-Overijssel zet Hartholt zich onder meer in voor een verbetering van de N377, een veiliger N36, aanpak van de bottleneck op het spoor tussen Zwolle en Herfte en elektrificatie van de spoorlijn Almelo-Mariënberg. "Dat laatste maakt dan zeer waarschijnlijk de heropening van het station Bergentheim mogelijk."
Gerrit Hartholt uit Dedemsvaart geniet in de provincie enige bekendheid. Hij is initiatiefnemer van de actiegroep Stoppestenophetwerk.nu en hij pleitte er ooit voor om Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt lijsttrekker te maken voor het CDA in plaats van Buma.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.