Praat mee

Kiesweek: Welke 3 stellingen over verkeer vind jij het belangrijkst?

Kiesweek: Welke 3 stellingen over verkeer zijn voor jou het belangrijkst?
Kiesweek: Welke 3 stellingen over verkeer zijn voor jou het belangrijkst? © RTV Oost
Stem op jouw belangrijkste punten!
Kun je niet stemmen? Klik dan hier.
Het is Kiesweek op RTV Oost. De hele week staat in het teken van Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel, dat wij samen met jou schrijven in aanloop naar de Provinciale Verkiezingen op 20 maart. Tijdens deze Kiesweek vragen we jou om harde keuzes te maken. 
Elke dag van deze week staat in het teken van een ander provinciaal thema, met vandaag de aftrap voor verkeer en mobiliteit. En omdat politiek gelijk staat aan keuzes maken ook aan jou de vraag te kiezen; het geld kan immers maar een keer worden uitgegeven.
We leggen jou zeven stellingen voor met de vraag daar drie stellingen uit te kiezen. Wat is voor jou het belangrijkst? Welke drie stellingen krijgen uiteindelijk goud, zilver en brons? Met andere woorden: welke onderwerpen verdienen topprioriteit van onze politici? Jij bepaalt!
Laat het weten door te stemmen. En vergeet ook niet te reageren! In de reactiemogelijkheid hieronder, in onze live Q&A op Facebook vanmiddag tussen 12 en 1 uur of door een audioboodschap te sturen via WhatsApp op 06-570 33 333. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.