Regio Enschede

Zieke Nacho vraagteken bij FC Twente voor duel met Cambuur

Het is onzeker of FC Twente vrijdag in de uitwedstrijd tegen Cambuur een beroep kan doen op Nacho. De Spaanse verdediger is twee dagen ziek geweest en verliet donderdag voortijdig de training.
De rechtsbackpositie kan daardoor een probleem worden voor trainer Marino Pusic, omdat hij ook nog niet kan beschikken over de geblesseerde Rafael Ramos. "We gaan het morgen bekijken. Als Nacho dan goed te pas is, speelt hij. Zo niet, dan moeten we daar een oplossing voor vinden", aldus Pusic, die niet veel wilde zeggen over de opstelling.

Hölscher en Aitor terug

FC Twente boekte vorige week een zege in de uitwedstrijd tegen FC Volendam (2-1), maar toen waren Tim Hölscher en Aitor Cantalapiedra geschorst. Dat tweetal is morgen weer inzetbaar. "We kunnen het bij het oude laten, maar we kunnen ook twee of drie wissels toepassen. Voor alles is wat te zeggen", blijft Pusic schimmig.
Cambuur, waar voormalig FC Twente-trainer René Hake aan het roer staat, is de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie en wist maar één van de laatste vijf duels te winnen.

"Tegenstander van formaat"

"De tweede lastige uitwedstrijd achter elkaar", vindt Pusic. "Weer een tegenstander van formaat en met veel kwaliteiten. Cambuur is een team dat ook ambities heeft, dus we moeten wederom op ons best zijn om een resultaat te kunnen halen."
In De Oosttribune op Radio Oost wordt vrijdagavond live verslag gedaan van het duel in Leeuwarden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.