Samen voor de Voedelbank

Stapin.nu doneert 1.000 euro aan digitale voedselpakketten

De donaties stromen binnen en daar zijn de vijftien Overijsselse voedselbank enorm blij mee. Vanochtend overhandigde stapin.nu een cheque van 1.000 euro aan collega Esther Rikken.
Stapin.nu traint en coacht mensen op houding en gedrag.
Cheque van stapin.nu
Cheque van stapin.nu © RTV Oost

Noaberschap

"Ewald was hier voor een training en ja onze roots liggen in Nijverdal. Dus toen we het filmpje van Ewald zagen waarin hij Overijsselaars, maar met name Nijverdalse ondernemers opvroeg om de actie Samen voor de Voedselbank te steunen, voelden we ons aangesproken", aldus Wendelien van Daal.

Gezamenlijke passie

"Al een aantal jaren hebben we de CliniClowns gesteund tijdens het lopen van de marathon van New York. De hardloopgroep had het 'goede doelenpotje' van dit jaar nog niet aangesproken en aangezien Ewald ook een hardloper is, waren we het er snel over eens. We zouden gaan schenken aan Samen voor de Voedselbank", aldus Jan Paul Klein Poelhuis.
Esther en Ewald
Esther en Ewald © RTV Oost

Trots

"Ik ben mega trots op deze kanjers. Zij helpen mij enorm wat betreft leidinggeven aan mijn team en nu doen ze zo spontaan mee aan deze actie. Het is een warm gevoel', aldus Aaltink, één van de Vrienden van de actie.

Kom ook in actie!

U kunt net als stapin.nu uit Haaksbergen een bijdrage leveren aan Samen voor de Voedselbank door een digitaal voedselpakket te doneren via de website, www.rtvoost.nl/voedselbank. 
Esther Rikken
Esther Rikken © RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.