Zingende docenten en scholieren uit Enschede halen geld op voor Save the Children

De leerlingen en docenten van Innova, dat onderdeel is van het Stedelijk Lyceum, hebben deze week meer dan vierhonderd euro opgehaald voor stichting Save the Children.

De hele week stond de school in het teken van zelfbedachte acties. Zo stonden de leerlingen en docenten vrijdag op het station in Enschede om al zingend geld op te halen voor de stichting. "Toen Save the Children ons benaderde, hebben we meteen gezegd dat we onze schouders eronder willen zetten en dat is aardig gelukt", zegt Johan op den Dries, docent op de school. 

Ondanks de kou laten de leerlingen zich van hun beste kant zien. "De leerlingen wilden ontzettend graag meewerken aan deze actie. Gelukkig viel het allemaal te regelen met de docenten, maar om twaalf uur pakken we de biezen weer in want vanmiddag moeten ze gewoon nog naar de les."

Uiteindelijk werd er 405 euro opgehaald met de acties van deze week. "We zijn ontzettend blij met het opgehaalde bedrag. Er heerst veel enthousiasme bij ons op school, zowel bij de leerlingen als bij de docenten", aldus de tevreden Den Dries.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Enschede Regio Enschede Kerstmis Nieuws
Deel dit artikel: