Kratten met levensmiddelen in polonaise naar de kerk

De hele week zijn er op basisschool de Veenbrug in Daarlerveen levensmiddelen ingezameld voor de actie Samen voor de Voedselbank. Maar liefst tien volle kratten is het fantastische resultaat.

De inzamelingsactie wordt voortgezet in kerk De Schoof, 200 meter verderop in het dorp. Daarom gingen de kratten vandaag in polonaise naar de kerk.

Daarlerveen in actie (Foto: RTV Oost)
Daarlerveen in actie (Foto: RTV Oost)

Komt allen

"Morgen is de kerk geopend voor heel Daarlerveen en omgeving. Mensen kunnen langskomen om producten te brengen en als wij mogen geloven, dan komen de mensen ook massaal morgen", aldus Roelof Hekman, namens de Protestantse gemeente De Schoof. 

De volle kratten hebben de kerk bereikt (Foto: RTV Oost)
De volle kratten hebben de kerk bereikt (Foto: RTV Oost)

Trots

Leerkracht Martijn Kelder is trots. "Wanneer je kijkt naar wat er met de honderd leerlingen is ingezameld in een paar dagen tijd ..... dan mogen wij enorm trots zijn. Één van onze speerpunten op school is samenwerken met elkaar en behulpzaam zijn naar elkaar toe. Deze actie is één van de middelen om onze speerpunten onder de aandacht te brengen".

Zoals gezegd kan iedereen morgen nog levensmiddelen doneren bij de kerk in Daarlerveen. Doen hoor! Samen voor de Voedselbank.

Leerlingen in actie (Foto: RTV Oost)
Leerlingen in actie (Foto: RTV Oost)


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Reageren