FC Twente

Aitor bezorgt FC Twente met fraaie treffer overwinning in Leeuwarden

FC Twente heeft goede zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij SC Cambuur was het spel niet om over naar huis te schrijven, maar dankzij een bevlieging van Aitor Cantalapiedra werden wel drie punten gepakt: 0-1.
De bezoekers uit Enschede hadden het lastig in de eerste helft en zagen dat Cambuur het betere van het spel had. Na ruim een kwartier kwam het eerste gevaar van Kallon, maar hij schoot in de handen van Drommel. Even later redde de doelman op een inzet van Van Kippersluis. Twente wist er in aanvallend opzicht weinig tot niets tegenover te stellen en kwam op slag van rust goed weg toen Van Kippersluis een grote kans om zeep hielp. 

Prachtige treffer Aitor

Na rust liet FC Twente meer van zich spreken en dat leidde al snel in een schietkans voor Espinoza, maar de Spanjaard mikte net naast. Na ruim een uur spelen kwamen de Enschedeërs op voorsprong. Vanaf de rechterkant kwam Cantalapiedra naar binnen en met een verwoestend schot bracht hij de gasten op 0-1.  De thuisploeg ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar tot grote kansen kwam Cambuur niet. Daardoor bleef het bij die ene treffer van Aitor en boekt FC Twente een belangrijke zege in de Keuken Kampioen Divisie. 

SC Cambuur - FC Twente 0-1

0-1 Cantalapiedra (61)
Arbiter: Kooij
Geel: Schenk
SC Cambuur: Mous; Sai, Steenvoorden, Schilder (Conraad/85), Sambissa; Kallon, Schindler, Van den Beemt (Rossi/68); Maulun, Robertha, Van Kippersluis.
FC Twente: Drommel; Nacho, Bijen, Schenk, Ricardinho; Smith, Espinosa, Brama; Cantalapiedra, Boere (George/86), Zekhnini.
Bekijk hier de statistieken van FC Twente.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.