HHC Hardenberg lijdt pijnlijke thuisnederlaag tegen Jong Vitesse

HHC ruim onderuit
HHC ruim onderuit © Pro Shots
HHC Hardenberg heeft in eigen huis een grote nederlaag moeten slikken. Op sportpark De Boshoek ging de ploeg van Gert Jan Karsten met 3-0 onderuit tegen de beloften van Vitesse.
Halverwege de eerste helft kwamen de gasten uit Arnhem op 0-1 dankzij een doelpunt van Aktas. De gastheren mochten doelman Nijland dankbaar zijn dat het slechts 0-1 stond bij rust. Vlak na de thee werd de marge door Vitesse verdubbeld nadat Mercan voor de 0-2 zorgde.
HHC probeerde daarna de aansluitingstreffer te forceren en kreeg daar ook kansen voor. Echter, Van der Leij en Hemmink hadden het vizier niet op scherp. Een kwartier voor tijd maakte Musaba aan alle onzekerheid een einde door de 0-3 eindstand op het bord te zetten.

HHC Hardenberg - Jong Vitesse 0-3

0-1 Ozgür Aktas (25)
0-2 Anil Mercan (47)
0-3 Richie Musaba (74)
Bekijk hier de uitslagen en stand in de 2e divisie en de statistieken van HHC Hardenberg.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.