Dalfsen moeizaam langs hekkensluiter, Borhave verliest van Quintus

Coach Monique Tijsterman van Dalfsen
Coach Monique Tijsterman van Dalfsen © Sportfoto-oost
De handbalsters van Dalfsen hebben vanavond de zesde overwinning van het seizoen geboekt, maar makkelijk ging het niet. In eigen huis werd hekkensluiter SEW met een punt verschil verslagen: 28-27.
In de eerste helft stond Dalfsen vanaf 9-9 steeds op achterstand en bij rust was het 12-15. Na de pauze werd het verschil zelfs vijf, maar Dalfsen kwam terug en wist bij 23-23 weer op gelijke hoogte te komen. Twee minuten voor het einde werd het 28-26 en even later was de zege binnen. Dalfsen heeft nu 12 punten uit 11 duels en is vijfde.

Borhave verliest van Quintus

Het Bornse Borhave kon in eigen huis niet stunten tegen Quintus. Die ploeg won met 34-27 en neemt daardoor de koppositie over van VOC Amsterdam, dat nog wel twee duels tegoed heeft. Borhave is de nummer zes met 9 punten uit 11 wedstrijden.

DSVD nipt onderuit

DSVD ging nipt onderuit bij HandbaL Venlo. Het werd 28-27 in Limburg en daardoor blijft de Deurningse promovendus op 7 punten staan. Het speelde 11 duels.
Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de eredivisie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.