PEC Zwolle

Van 't Schip wil niets weten van opstappen: "Ik ga zeker niet de handdoek gooien"

John van 't Schip gelooft nog altijd in een ommekeer bij het zwalkende PEC Zwolle. De oefenmeester houdt dan ook vol tot het bittere einde, van opstappen wil hij niets weten. Dinsdagavond ging PEC Zwolle in het bekertoernooi hard onderuit bij AZ: 5-0.
"Het was een totale offday. Wij krijgen de eerste grote kans. Daarna was het over. Zij maken de 1-0 en snel de 2-0. Dan zie je dat er veel dingen van de afgelopen weken bij elkaar komen in de zin van het vertrouwen. Daar kunnen we niet mee omgaan. We kwamen totaal niet meer in de wedstrijd", vertelt een aangeslagen Van 't Schip na afloop. 

Rug rechten 
Vrijdag moet PEC Zwolle alweer aan de bak. Dan staat er een uitwedstrijd bij VVV-Venlo op het programma "We moeten onze rug rechten. Vrijdag wacht ons een hele belangrijke competitiewedstrijd. Dit is de beker, daar liggen we nu uit. Dat is jammer. De wijze waarop valt niet goed te praten. Hopelijk kunnen we op een goede manier reageren. Naar de supporters toe is dat het minste wat je kunt doen."

Handdoek gooien
De druk op Van 't Schip neemt met de week toe, maar opstappen komt niet in zijn woordenboek voor. "Nee, zeker niet. Dat zal ik ook niet doen. Ik heb vertrouwen in deze ploeg. Er zitten heel veel jonge spelers in die nog stappen moeten maken. Maar dat moet wel snel gebeuren. Daarnaast zullen we kijken hoe we de selectie in de winterstop links of rechts een beetje kunnen versterken. Ik ga zeker niet de handdoek gooien. Absoluut niet", aldus Van 't Schip.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.