Praat mee

Kiesweek: Welke 3 stellingen over groene energie zijn voor jou het belangrijkst?

Welke 3 stellingen over groene energie zijn voor jou het belangrijkst?
Welke 3 stellingen over groene energie zijn voor jou het belangrijkst? © RTV Oost
Welke 3 stellingen over groene energie zijn voor jou het belangrijkst?
Kun je niet stemmen? Klik hier.
Het is Kiesweek bij RTV Oost. De hele week staat in het teken van Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel, dat wij samen met jou schrijven in aanloop naar de Provinciale Verkiezingen op 20 maart. Tijdens deze Kiesweek vragen we jou om harde keuzes te maken.

Groene energie

Elke dag van deze week staat in het teken van een ander provinciaal thema, met vandaag groene energie. Moet de bestrijding van droogte topprioriteit krijgen of nemen we klimaatverandering juist veel te serieus? En hoe zit het met energieprojecten?
Omdat politiek gelijk staat aan keuzes maken ook aan jou de vraag te kiezen; het geld kan immers maar één keer worden uitgegeven.
We leggen jou weer zeven stellingen voor met de vraag daar drie stellingen uit te kiezen. Wat is voor jou het belangrijkst? Welke drie stellingen krijgen uiteindelijk goud, zilver en brons? Met andere woorden: welke onderwerpen verdienen topprioriteit van onze politici? Jij bepaalt!
Laat het weten door te stemmen. En vergeet ook niet te reageren! In de reactiemogelijkheid hieronder, in onze live Q&A op Facebook donderdag tussen 12 en 1 uur of door een audioboodschap te sturen via WhatsApp op 06-570 33 333
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.