Reggestreek

Lingerieparty voor mannen in Holten druk bezocht

Lingerieparty alleen voor mannen
Lingerieparty alleen voor mannen © RTV Oost
Mannen die nog op zoek zijn naar een kerstcadeau voor hun vrouw of vriendin hadden vanavond in Holten moeten zijn. Daar was een speciale lingerieparty alleen voor mannen.
Onder het genot van een hapje en een drankje konden de in groten getale aanwezige mannen een lingerieshow aanschouwen. Uiteraard met de bedoeling om daarna een mooi setje te kopen voor onder de kerstboom.
Het was voor de mannen wel een beetje onwennig, borrelen tussen damesondergoed. Maar zodra de lingerieshow begon kwam de stemming er aardig in. De modellen kregen applaus voor de setjes die ze droegen.
De tekst gaat verder onder de video:
Lingerieparty voor mannen

Juiste maten?

Hetty Leppink van de organiserende lingeriezaak in Holten kwam drie jaar geleden op het idee. "Een kennis van ons attendeerde ons op een party voor mannen. Ik was blij omdat mannen blijkbaar ook belangstelling hebben om lingerie te kopen voor hun vrouw", zegt Hetty.
Komen de mannen dan nog goed beslagen ten ijs met betrekking tot de juiste maten? "Vorig jaar hadden we een mountainbike-clubje en daar was één iemand om tegen de rest te zeggen om thuis even stiekem in het ondergoed te kijken naar welke maat ze moesten hebben", zegt Hetty.

Ruilen?

Wordt er wel eens wat teruggebracht door de dames? "Nee eigenlijk niet, de dames vinden het heel leuk dat de man zoiets voor hen doet. Eigenlijk doen de heren het heel goed", zegt Hetty.
Lingerieparty voor mannen
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.