nieuws

Schietpartij bij metaalrecyclingbedrijf in Vriezenveen

Bij een metaalrecyclingbedrijf aan de Kanaalweg Noord in Vriezenveen heeft rond het middaguur een schietpartij plaatsgevonden. De buren hoorden knallen op het terrein van het bedrijf. De politie heeft het terrein afgezet en doet onderzoek.
Er zijn inmiddels drie personen aangehouden. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen. De politie is nog op zoek naar een vierde verdachte. Het zou gaan om een getinte man van 1.80 m lang met lang haar. Hij draagt een spijkerbroek, rode trui met capuchon, witte schoenen en een donkere jas. 
Eigenaar Patrick Bulters van de oud ijzerhandel wil telefonisch niet reageren: "Nu niet. Daar staat mijn hoofd nu niet naar. Misschien later vanmiddag."
Rond 12 uur hoorde een medewerkster van een naastgelegen bedrijf een aantal knallen. Ze dacht dat het vuurwerk was, zo meldt een van haar collega's die een kwartiertje later op het bedrijf kwam. "De weg was afgezet, het stond vol met politie. Ik vroeg een van de agenten hoe lang gaat dit duren? Hij antwoordde: 'Waarschijnlijk staan we hier nog de hele middag'."

Ook politie-actie op bedrijfsterrein in Almelo

Tegelijkertijd is de politie bezig met een onderzoek op een bedrijfsterrein aan de Van Meelweg in Almelo. Een bedrijfspand en twee bestelbussen zijn afgezet met linten. Er zijn meerdere politiewagens aanwezig. Niet duidelijk is of er een verband is met het schietincident in Vriezenveen. De politie wil daarover nog niets kwijt.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.