PEC Zwolle Vrouwen

Dubbele cijfers voor PEC Zwolle Vrouwen, vrouwen FC Twente simpel langs Excelsior

Rebecca Doejaaren (r) vond viermaal het net
Rebecca Doejaaren (r) vond viermaal het net © Sportfoto-Oost/Johan Wolff
Een uiterst eenvoudige avond voor zowel de vrouwen van FC Twente als die van PEC Zwolle. FC Twente won met 6-1 van Excelsior, de Zwolse dames haalden zelfs de dubbelde cijfers: Achilles'29 werd met 10-0 opgerold.
Halverwege het eerste bedrijf openden de Twentse dames de score via Cheyenne van den Goorbergh. FC Twente Vrouwen legde de basis voor de zege in een tijdsbestek van tien minuten, want even later stond het 4-0 door goals van Bente Jansen, Lynn Wilms en Sisca Folkertsma. Na de rust eenzelfde spelbeeld. FC Twente Vrouwen kwam amper in de problemen en maakte er via Myrthe Moorrees en Anne Bhagerath 6-0 van. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd redde Sherallin Henriquez de eer: 6-1.
Dubbele cijfers in Zwolle
De vrouwen van PEC Zwolle kenden eveneens een probleemloze avond tegen hekkensluiter Achilles'29. Bij rust stond het door treffers van Rebecca Doejaaren (2x), Bonita Theunissen, Maxime Bennink, Babiche Roof en Jeslin Niens al 6-0. In de tweede helft ging PEC Zwolle op dezelfde voet verder en liet het uiteindelijk geen spaan heel van Achilles'29. Roof en Doejaaren wisten allebei nog tweemaal het net te vinden en bepaalden de eindstand zodoende op 10-0.
Bekijk de statistieken van PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen. De uitslagen, stand en het programma zijn hier te vinden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.