Regio Zwolle Volleybal geeft zege weg, Apollo 8 kansloos bij Sliedrecht Sport

Regio Zwolle Volleybal
Regio Zwolle Volleybal © Sportfoto Oost
In de eredivisie hebben de volleybaldames van Regio Zwolle een overwinning door de vingers laten glippen. In eigen huis stond het 2-0 voor tegen FAST, maar werd uiteindelijk toch verloren: 2-3.
In eerste instantie leek er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg, want de eerste set werd eenvoudig binnen gesleept: 25-13. Ook in de tweede set was er niets aan de hand en werd FAST volledig overklast, 25-9. Daarna waren de rollen omgedraaid en brachten de bezoekers de spanning terug door de derde set te winnen (21-25). Ook de vierde set ging naar FAST (18-25). In de beslissende set maakten de gasten de comeback compleet door de zege binnen te halen met 13-15.

Apollo 8 kan niet stunten

Apollo 8 leed ook een nederlaag. Op bezoek bij hoogvlieger Sliedrecht Sport werd uiteindelijk kansloos met 3-0 verloren. Setstanden: 25-15, 25-18, 25-15. Door de nederlaag gaat de ploeg uit Borne als de nummer zeven de winterstop in.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de eredivisie vrouwen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.