Vader Daan Mellée doet op verjaardag vermoorde zoon getuigenoproep

In een bericht op Facebook roept Joop Mellée, de vader van de vermoorde Daan Mellée uit Enschede, getuigen op om zich te melden bij de politie. "De moord kent alleen maar verliezers", schrijft hij. Daan Mellée zou vandaag op eerste kerstdag jarig zijn.

Joop Mellée liet zich tegenover RTV Oost al meermalen uit over de moord op zijn zoon. Zo vertelde hij dat Daan zijn dood waarschijnlijk al zag aankomen. In het bericht op Facebook schrijft Mellée dat het een jaar geleden is dat ze voor het laatst bij elkaar waren om kerst en Daan's verjaardag te vieren. 


"Morgen de eerste kerst en verjaardag zonder jou. Deze moord kent alleen maar verliezers. Heeft U een tip? Meld dit dan", schrijft Mellée. Hij bedankt eventuele tipgevers namens de familie.

Neergeschoten

Daan Mellée werd begin juli in het huis van zijn vriendin aan Het Oosterveld in Enschede aangetroffen. Hij bleek doodgeschoten. Daan zat in de schulden en was mogelijk betrokken bij een drugsdeal. Hij en zijn vriendin hadden vaak flinke ruzie en Daan mishandelde haar zelfs. Toch deelde de vriendin na de dood van Daan het opsporingsbericht van de politie op haar Facebookpagina en plaatste ze regelmatig berichten over hoeveel ze "haar Daantje" miste.

Vader

Joop Mellée meldde eerder al dat hij een single gaat uitbrengen als eerbetoon aan zijn zoon. De opbrengst van de plaat gaat naar de Stichting Tegen Zinloos Geweld. Hij heeft nog altijd vertrouwen dat het recht zijn beloop krijgt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Enschede Daan mellee Nieuws
Deel dit artikel: