indianen

Na dino's ook indianen uit Collendoorn 'geleend' door Drentse oudejaarsvereniging

Leden van oudejaarsvereniging Tied Zat met de gestolen indianen van PonyparkCity Collendoorn
Leden van oudejaarsvereniging Tied Zat met de gestolen indianen van PonyparkCity Collendoorn © Facebook oudejaarsvereniging Tied Zat
Opnieuw 'leent' een Drentse oudejaarsvereniging beelden van een park uit Overijssel. De oudejaarsvereniging Tied Zat uit Zorgvlied ontvoerde deze week twee levensgrote indianen van PonyparkCity in Collendoorn. Met de stunt wil de groep aandacht vragen voor een natuurgebied in Drenthe.
Dat meldt RTV Drenthe op haar website. Eerder deze maand verdwenen ook twee reusachtige dino's van Dinoland in Zwolle. Ook voor deze ontvoering is een Drentse oudejaarsvereniging verantwoordelijk. De dino's werden geleend door vereniging De Oliebol uit Vledder.

Aanval

De oudejaarsvereniging Tied Zat wil met de actie aandacht vragen voor een natuurgebied in Wateren, waar Sayaguesa-runderen grazen. De runderen veroorzaakten vorig jaar ophef, na een aanval op een vrouw. 
De oudejaarsvereniging schrijft op Facebook dat wat aan het probleem moet worden gedaan. "Wij dachten hier wel wat hulp bij te kunnen gebruiken. Indianen weten als geen ander hoe zij het wild in bedwang moeten houden."
De beelden worden binnenkort weer teruggebracht naar het park. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.