nieuws

Politie vindt gereedschap in auto na achtervolging tussen Deventer en Gorssel

Auto vol met gereedschap gevonden na achtervolging tussen Deventer en Gorssel
Auto vol met gereedschap gevonden na achtervolging tussen Deventer en Gorssel © RTV Oost
De politie heeft vanmorgen na een achtervolging tussen Deventer en Gorssel een verlaten auto aangetroffen vol met mogelijk gestolen gereedschap. De bestuurder van de auto is ervandoor gegaan.
Om hoeveel stukken gereedschap het gaat en wat voor gereedschap de politie aantrof in de achtergelaten Fiat Punto is niet bekend.

Verdachte situaties

De politie kreeg vannacht meerdere meldingen van verdachte situaties in Deventer waarbij een Fiat Punto was gezien. In twee gevallen bleek de ruit van een voertuig te zijn ingetikt en waren er spullen gestolen. 
Vanochtend rond half vijf zag de politie een groene Fiat Punto op de Deventerweg richting Zutphen rijden. De politie zette vervolgens de achtervolging in. De bestuurder negeerde een stopteken en ging er met hoge snelheid vandoor.

Achtergelaten

Uiteindelijk troffen agenten de auto aan in Gorssel. De auto was achtergelaten aan de Ravenweerdsweg en de bestuurder was er te voet vandoor gegaan. Politiehonden en een helikopter werden ingezet om de automobilist te vinden, maar dit leverde niks op. 
De politie is op zoek naar mensen die gereedschap missen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.