FC Twente

FC Twente ruim onderuit tegen Bayer Leverkusen van Bosz en Krüzen

FC Twente heeft het oefenduel tegen Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz en assistent Hendrie Krüzen vanmiddag verloren. In Duitsland werd het 4-0.
Twente begon zonder de geblesseerden Smith, Espinosa en Zekhnini. Niet Schenk, maar Gonzalez stond in het hart van de verdediging, op het middenveld maakt Van der Heyden zijn opwachting en voorin speelden George en Oosterwijk. Leverkusen begon met de B-keuze.

2-0 bij rust

Nadat beide ploegen een kans misten, was het na een half uur 1-0. Alario benutte een strafschop. Kort voor rust zorgde Kohr er met een afstandsschot voor dat de ploegen met een 2-0 stand de kleedkamers opzochten.
Van der Heyden in actie tegen Leverkusen (foto: Sportfoto-oost)

4-0 eindstand

Na de pauze kwamen er bij de Duitsers elf nieuwe spelers het veld op. Volland maakte na een klein uur de 3-0. Oosterwijk kreeg een goede kans om iets terug te doen, maar schoot naast. Een kwartier voor het einde wisselde Twente vijf spelers. Roemeratoe, Browning, Schenk, Zerrouki en Boere maakten hun opwachting, waar eerder Van de Schepop al was ingevallen. Na de vele wissels maakte Bailey de 4-0. Daar bleef het bij in Leverkusen.

Zwolle

Vrijdag is opnieuw een Overijsselse club tegenstander van de ploeg van Bosz. PEC Zwolle neemt het dan om 14.00 uur op tegen de Duitse club.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.