Landstede Basketbal ook in tweede topper in drie dagen onderuit

Sherron Dorsey-Walker
Sherron Dorsey-Walker © Sportfoto-oost
Landstede Basketbal heeft de tweede nederlaag op rij en de derde in de laatste vijf duels geleden. De ploeg die tot en met 8 december alles won, ging voor de tweede keer dit seizoen onderuit tegen New Heroes. Zondag was Leiden nog te sterk: 71-65.
New Heroes is de nummer drie, maar had maar twee verliespunten meer dan koploper Landstede. In Den Bosch ging het eerste kwart met tien punten verschil naar de thuisploeg: 19-9. In het tweede kwam Landstede iets terug en bij rust was het 33-27.
Na drie kwarten was het verschil negen punten: 52-43. Landstede begon fantastisch aan het vierde kwart en kwam door tien punten op rij zelfs op voorsprong: 52-53. Daarna ging het gelijk op, maar de zege ging uiteindelijk met zes punten verschil naar New Heroes.