Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles strikt buitenspeler Vince Gino Dekker

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Vince Gino Dekker. De linksbuiten was transfervrij na het ontbinden van zijn contract bij AZ, vorige maand. Hij tekent voor een half jaar, met een optie voor nog een jaar, in Deventer.
Dekker speelde eerder in de jeugdopleiding van Ajax. Daar maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal voor Jong Ajax. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar AZ, maar vertrekt daar na een half jaar dus alweer. Dekker is daarnaast ook jeugdinternational.

Speeltijd

Hij kreeg bij AZ weinig minuten en hoopt op meer in Deventer: "Ik denk dat ik bij Go Ahead Eagles de meest reële kans op speeltijd heb, al besef ik natuurlijk dat ik daar hard voor moet knokken. Bovendien was trainer John Stegeman heel duidelijk over de manier waarop hij wil spelen. Daarnaast is Go Ahead Eagles gewoon een fantastische club waar ik voor veel publiek kan voetballen. Regelmatig hoor ik verhalen van enkele Eagles-supporters uit Ermelo en ik weet daardoor hoe ontzettend het voetbal leeft in Deventer."
Paul Bosvelt is blij met de komst van Dekker (foto: Jeffrey Hurenkamp)

Creativiteit

Technisch manager Paul Bosvelt is blij met de komst van Dekker: "Hij is een technisch vaardige buitenspeler met een goede voorzet. Bovendien beschikt hij over een individuele actie waarmee hij voor dreiging voor het doel kan zorgen. Hij heeft niet voor niets de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen en we hopen dat hij als jonge, talentvolle speler extra creativiteit toevoegt aan onze selectie. Go Ahead Eagles biedt hem in ieder geval een mooie kans om zich te manifesteren."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.